Κολωνάκι Σόλωνος 25 & Βουκουρεστίου Αθήνα, Τσιμισκή 115 με Ναυαρίνου Θεσσαλονίκη, Αρχ.Μακαρίου 51 Λευκωσία

Πατρόν σε στενή γραμμή και όχι μόνο, απο τα χέρια ενός σχεδιαστή & τα ποιό σπάνια αξεσουάρ στην Ελλάδα απ'ευθείας απο το Hollywood και τις Cannes

Παραμυθένιος Γάμος
Photo - Events - Video
Προτάσεις Γαμπρού
Αξεσουάρ απο όλο τον κόσμο
Photo απο τον χώρο μας
Brands - Πατρόν - Εφαρμογή
Συμβουλές για το Γάμο
Που θα μας βρείτε - Επικοινωνία
Live Πώληση μέσω Skype new
Συνεργάτες
Θέλετε να κάνετε κατάστημα .... Conti uomo Γαμπρός στην πόλη σας? Conti uomo Franchising

 

 

Θέλετε να κάνετε το δικό σας κατάστημα Conti uomo Γαμπρός στην πόλη σας ?

Conti uomo Γαμπρός Franchising

Η Εταιρεία Conti uomo Γαμπρός είναι μια επιχείρηση με απίστευτη δυναμική στον χώρο του Γαμπρού, αποτελεί έναν κλώνο μιας αντίστοιχης εταιρείας στο Hollywood και είναι μονοπωλοιακή σε όλη την Ελλαδική και Κυπριακή επικράτεια.

Πλεονεκτήματα:

Είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στην ένδυση του Γαμπρού δίνοντας μοναδικές και πρωτόγνωρες για τα Ελληνικά δεδομένα προτάσεις. Στυλιστικά μπορεί να νιώσει για μια ημέρα ο γαμπρός ως αστέρας του Hollywood σε απονομή oscar.

Μοναδικά αξεσουάρ Γαμπρού στην Ελλάδα με συμβόλαια και κατοχυρωμένες πατέντες που φέρουν ποινικές ρήτρες στον ανταγωνισμό σε περίπτωση που τα παραβιάσει.

Είναι η μοναδική εταιρεία που ενοικιάζει θεατρικά κοστούμια μοναδικά στην Ελλάδα προσφέροντας στους γαμπρούς εμπειρίες παλαιότερων εποχών δίνοντας το αντίστοιχο concept στον γάμο.

Είναι η μοναδική εταιρεία που έχει την δυνατότητα να ντύσει και τον παράγαμπρο με αντίστοιχα ρούχα και αξεσουάρ με τον γαμπρό ενοικιάζοντάς τα.

Έχει το web site www.gampros.gr - com, με domain name που αποτελεί την λέξη κλειδί για τον χώρο της ένδυσης του γαμπρού και πολύ υψηλά ποσοστά στοχευμένης καθημερινής επισκεψιμότητας με αποτέλεσμα οι τρεις με τέσσερις γαμπροί στους 10 που μπαίνουν στο κατάστημα να έχουν πρώτα επισκεφτεί το web site.

Διαφημιστική υποστήριξη και συνεχείς promotion σε πασαρέλες με δημοσιεύσεις στα events γνωστών περιοδικών

Άμεση ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού με την δημιουργία μιας επιχείρησης conti uomo γαμπρός και πολύ ευχαριστημένους πελάτες ( ο ένας στους πέντε πελάτες έχει πάει καλεσμένος σε γάμο και έχει κατευθυνθεί από ευχαριστημένο γαμπρό )

 

Η εταιρεία μπορεί να δοθεί franchising και ζητούνται συνεργάτες στις εξίς περιοχές:

Θεσσαλία. Ζητείται συνεργάτης με ιδιόκτητο κατάστημα ή ενοικιαζόμενο στο κέντρο της Λάρισας ιδανικό για να γίνει Conti uomo Γαμπρός.

Αχαϊα. Ζητείται συνεργάτης με ιδιόκτητο κατάστημα ή ενοικιαζόμενο στο κέντρο της Πάτρας ιδανικό για να γίνει Conti uomo Γαμπρός.

Ήπειρος. Ζητείται συνεργάτης με ιδιόκτητο ή ενοικιαζόμενο κατάστημα στο κέντρο των Ιωάννινων ιδανικό για να γίνει Conti uomo Γαμπρός.

Κρήτη. Ζητείται συνεργάτης με ιδιόκτητο ή ενοικιαζόμενο κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου ιδανικό για να γίνει Conti uomo Γαμπρός.

Εφόσον τηρούνται από εσάς και τα κατάστημά σας οι χωροταξικές προδιαγραφές μπορείτε να κάνετε την πρότασή σας για ένα νέο Conti uomo Γαμπρός Franchising, η οποία μαζί με την κάτοψη του μαγαζιού σας και την εισήγησή μας θα σταλεί προς έγκριση και στην μητρική εταιρεία στο Hollywood της Αμερικής. Άν εγκριθεί και συνάψουμε συμβόλαιο, τότε αναλαμβάνουμε να σας φτιάξουμε το μαγαζί σας ίδιο με το Conti uomo Θεσσαλονίκης και να εκπαιδεύσουμε εσάς και το προσωπικό σας στην πώληση, το πατρόν, τα αξεσουάρ και το styling του Γαμπρού καθώς και στην φιλοσοφία της εταιρείας.

Το κατάστημα Conti uomo Γαμπρός είναι μια πρόσφατα εμφανιζόμενη στην Ελλάδα, διαφορετική και μονοπωλειακή στο είδος της, επιχείρηση που βρίσκεται στο στάδιο της οργάνωσης του δικτύου της στην χώρα μας, με στόχο να ανοίξει από ένα κατάστημα σε κάθε μεγάλη περιφέρεια. Τα κέρδη της επιχείρησης από το ξεκίνημά της κιόλας έχουν δείξει ότι είναι πάρα πολύ σημαντικά αναλογικά με το κόστος της επένδυσης και μπορείτε να το διαπιστώσετε εύκολα με μια ολιγοήμερη φιλοξενία στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας όλες τις απορίες σας και να σας ενημερώσουμε πλήρως. Σας περιμένουμε στην Τσιμισκή 115 τηλ. 2310 286 285 email. contiuomo@yahoo.gr

 

Με εκτίμηση

Υπεύθυνος εταιρίας.

Γιάννης Πήττας

γαμπριατικα κοστουμια τσιμισκη 115 θεσσαλονικη| γαμπριατικα κοστουμια σολωνος 25 και βουκουρεστιου κολωνακι αθηνα | conti uomo γαμπρος | gampros | γαμπριατικα κοστουμια μακαριου 51 λευκωσια κυπρος | γαμπριατικα κοστουμια θεσσαλονικη | γαμπριατικα κοστουμια 2015 | gampriatika | γαμπριατικα κοστουμια κυπρος | cyprus | γαμπριτικα κοστουμια ΑΘΗΝΑ | νυφικα κολωνακι | νυφικα ΑΘΗΝΑ | γαμπριατικα κοστουμια αθηνα